marilyn-monroe-look-a-like-debra-monroe-8
debra-monroe-handtekening
marilyn-monroe-look-a-like-debra-monroe-8

"What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course"

~Marilyn Monroe~

Debra monroe's garderobe!

De collectie van replica jurken van Debra Monroe zijn stuk voor stuk handgemaakt. Samen met een kledingmaakster heeft Debra de collectie exact zo gemaakt als de originele jurken van Marilyn Monroe.

 

Wanneer u Debra Monroe boekt mag u zelf kiezen welke van de 17 outfits zij draagt tijdens het optreden.

“One of the best things that ever happened to me is that I’m a woman.

 

That is the way all females should feel”

- Marilyn Monroe

Alsof Marilyn weer op aarde terug is

Voor ons evenement ‘Authentieke Dag Vreeswijk’ zochten wij invulling om het Amerikaanse Thema te benadrukken. Wij kwamen via via uit bij Debra Monroe. En dat was een schot in de roos! Deborah is Marilyn!

 

Wat zij teweeg brengt met haar verschijning is fantastisch. Alsof Marilyn Monroe weer terug is op aarde. De mannen harten gingen spontaan sneller kloppen en menig jongedame droomde weg van het uiterlijk van Debra Monroe. Kortom u haalt een geloofwaardige act in huis. Wij als organisatie kijken met veel plezier terug naar het optreden. We raden haar dan ook zeker aan.

Veel overeenkomsten met Marilyn Monroe

marilyn-monroe-look-a-like-debra-monroe-7

Als 16 jarige tiener werd ik er door een oom op geattendeerd dat ik verdacht veel op Marilyn Monroe lijk.

Mijn oom liet foto's zien van de jonge aka Norma Jeane Baker; Marilyn Monroe Wat meteen opviel was dat ik en Norma Jeane ook dezelfde achternaam hebben: Bakker/Baker.

En laat het nou ook zo zijn dat een oom van mijn opa naar USA is geëmigreerd in 1920.... We zullen het nooit weten, maar het is een leuke gedachte.

A Look-a-Like is born!

Geïntrigeerd en nieuwsgierig begon ik me meer en meer in te lezen over het leven van Marilyn. Zo kwam ik er al snel achter dat onze jeugd erg veel overeenkomsten hebben en voel me daardoor erg verbonden met Marilyn Monroe. “Als Marilyn in deze tijd had geleefd, hadden wij dikke vriendinnen kunnen zijn.”

Dompel je onder in de wereld van marilyn